Ingatlanbazár

2022.01.15. 08:05

A hét ingatlana: “kézműves mestermunka” Heves mellett!

Karnyújtásnyira Hevestől elegáns, igényes, 220 nm-es összterületű szépség került ki az ingatlanpiacra. Egy kis tanya, egy kis modernkori kényelem és persze sok-sok ragyogó fotó!

Forrás: Ingatlanbazár

“ELADÓ GYÖNYÖRŰ BIRTOK HEVESTŐL NÉHÁNY KILOMÉTERRE! Az ingatlan egyedi hangulatú, megálmodója tökéletesen ötvözte a klasszikus alföldi tanyát, a modern megoldásokat és a népművészetet. A birtokon számtalan utalást találhatunk a Magyarság tiszteletére. A kézzel készített kovácsolt vasalatok, a függönytartók, a kézműves kemencék, a hatalmas verandák stb. A székelykapu és a gerendák, az oszlopok gazdagon faragott műremek számba sorolhatóak. A kerítésben minden deszka faragott Szibériai vörösfenyőből a helyszínen készült, igazi mestermunka! 

Forrás: Ingatlanbazár

A főépületben nappali+2 szoba, 2 fürdőszoba, tágas konyha, étkező található erkélyekkel és hatalmas garázzsal. A másik lakóépületben tágas nappali, konyha, fürdő és 1 hálószoba várja a lakóját. A melléképületben több tároló, kamra és kazánház került kialakításra.”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában