NIF Zrt.

2022.01.26. 09:00

Értékelték az egri elkerülő kérdőíveit

T. B.

Az egri keleti elkerülő út tervezése kapcsán jelenleg a biológusok terepmunkát végeznek, közölte lapunkkal a beruházásért felelős NIF Zrt. Mint kérdésünkre írták, a közösségi tervezés keretében a lakosságnak és az érintetteknek több alkalommal, különböző formákban van lehetőségük megosztani véleményüket. A közösségi tervezés egyik eleme volt a preferenciafeltáró kérdőív, amelyet az egy hónapos rendelkezésre álló idő alatt több mint ezren töltöttek ki. A polgároknak és az érintetteknek módjuk volt megosztani az észrevételeiket, illetve javaslataikat az út nyomvonalára vonatkozó szempontokkal összefüggésben. 

 

A beküldött kérdőívek átvizsgálása, összesítése megtörtént, a kiértékelés eredménye alapján folytatódhat tovább a nyomvonalváltozatok meghatározása. Emellett az elmúlt időszak eredménye az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem bevonásával lezajlott logópályázat, amelyre 13 pályamű érkezett, a szakmai szemmel három legjobbnak ítélt logó közül online közönségszavazáson választották ki a legjobbat. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában