Forgalom

2022.01.25. 12:12

Figyelem! Újabb forgalomkorlátozás lesz az M3-as autópályán

Az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán a 42-es kilométerszelvényben lévő MÁV Budapest-Hatvan vasútvonal feletti híd dilatációs szerkezetét javítják a Magyar Közút Nonprofit Zrt szakemberei.

HEOL

Forrás: Shutterstock

A munkálatok január 27-én, csütörtökön 10 órától várhatóan 14 óráig tartanak majd, forgalomkorlátozás mellett - tájékoztatta portálunkat kedden a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztálya.

 

Mint közölték: a munkálatok ideje alatt az érintett szakaszon a Nyíregyháza felé tartó forgalom egy sávon haladhat majd és sebességkorlátozás is érvényben lesz a munkaterület környezetében. A beépítendő anyagok technológiai kötésideje miatt lesznek olyan időszakok, amikor a hídon látható munkavégzés nem lesz, de a forgalom a lezárt forgalmi sávban nem közlekedhet. A korlátozással járó munkák idejére a szakemberek a közlekedők türelmét és megértését kérik, a halaszthatatlan felújítási munkákat az ő érdekükben végzik el.

 

A társaság a munkaterület környezetében a sebességkorlátozás betartására és fokozott óvatosságra inti a közlekedőket. Továbbá arra kérnek mindenkit, hogy még indulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában