Fejlesztések

2022.01.17. 10:37

Folyamatosan fejlődik az egri kórház urológiai osztálya, most új ultrahang készülék érkezett

Az új évben sem áll meg az egri Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet fejlesztése.

HEOL

Illusztráció

Az új évben újabb műszerrel, egy ultrahang készülékkel gyarapodott a Markhot Ferenc Kórház Urológiai osztálya. 

Az elmúlt két évben közel 70 millió forintos műszerfejlesztés valósult meg az osztályon, s a kórház saját forrásból felújította az urológiai szakrendelőket is.
A közel 70 négyzetméteren 4 urológiai szakrendelő újult meg. A helyiségek új kerámia padlót és falburkolatot kaptak, korszerű LED világító testeket építettek be és új bútorzattal is gazdagodtak. Az urológiai szakrendelőkben több funkcionális helyiség is szolgálja a betegek és a dolgozók kényelmét. 

Jelentős támogatói forrásból megszépült, komfortosabbá vált az urológiai osztály. Két cég: a Mezőkövesdi Bútoripari Kft és a Kállai Term Kft. felajánlásával szebb és kényelmesebb körülmények között gyógyulhatnak itt a betegek. Az osztály egyik kórtermét Dr. Kocsis István főorvosról nevezték el.


Dr. Kocsis István főorvos 1974-ben alapító tagja volt a Debreceni Egyetem Urológiai Klinikájának és Egerben is ő hozta létre 1981-ben az Urológiai
osztályt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában