Jelentkezz te is!

2022.01.12. 13:55

Íme az első kiválasztott, aki ott lesz a Tündérszépek fotózásán

A maklári szépség, Végh Tímea már korábban is gondolkodott a jelentkezésen, és most eldöntötte, hogy megméretteti magát a Tündérszépeken.

HEOL

Végh Tímea

A dicsőség mellett értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket: egzotikus utazás két fő részére, értékes mobiltelefonok. 2021 Tündérszépe, Szabó Orsi a 2022-es versenyen tanácsaival segíti majd a versenyzőket. Háziasszony-mentorunk ezúttal Kárpáti Rebeka 2013-as Miss Universe Hungary lsz, két mentortársa pedig a Magyarország Szépe címet 2018-ban elnyerő Szarvas Andrea, valamint a szintén 2018-as BLife szépségkirálynő, Miss Queen első udvarhölgy, divatmodell Eszenyi Eszter lesz.

 

A 25 éves Végh Tímea első alkalommal próbál szerencsét a Tündérszépeken. A maklári szépség portálunknak elmondta, már korábban is gondolkodott a jelentkezésen, eddig azonban nem volt elég bátorsága hozzá. Most azonban úgy döntött, itt az idő, hogy megmérettesse magát:

 

- Mindig is érdekelt ez a terület és a fotózások világa. Már tavaly és tavalyelőtt is gondolkoztam a nevezésen, most azonban el is határoztam, hogy megmérettetem magam és beadom a jelentkezést a versenyre. A Facebookon egyszercsak megláttam a hirdetést, és úgy voltam vele, nincs veszíteni valóm, miért is ne próbálnám meg? Régebben már részt vettem különféle fotózásokon, és nagyon boldog vagyok amiatt, hogy most is beválasztottak a legjobbak közé - mondta el portálunknak Tímea, akiről megtudtuk, hogy civilben egy péküzemben dolgozik.

Elmúltál 18 éves, de nem vagy még 30? Szívesen képviselnéd Heves megyét a 2022-es Tündérszépek döntőjében? Akkor jelentkezz versenyünkre saját képekkel, de kérhetsz profi fotózást is. Ha te is kiszeretnéd próbálni magad, és részt vennél egy életre szóló kalandban, nincs más dolgod mint jelentkezni az alábbi oldalon!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában