Kikapcsolódás

2022.01.04. 14:00

Telt házzal működtek megyénk hotelei az év végén

Az év utolsó napját sokan töltötték hotelekben, így kipihenve az óév fáradalmait. A szállásadók többnyire arról számoltak be, hogy telt házakkal ünnepeltek.

M. H.

Egerben is sokan koccintottak

Forrás: Szántó György

Nehéz Tamás, az év szállása díjat nemrég elnyert mátrafüredi Avar Hotel igazgatója elmondta, náluk nem volt tele a hotel, de nem is szerették volna ezt elérni, a járványhelyzetre való tekintettel. 

 

– Jó háromnegyed házzal zártuk 2021-et. A gálavacsoránkat is két helyszínre szerveztük meg – részletezte. 

 

Egerszalókon teljesen megtelt a Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel. Répási Ferenc, a hely értékesítési és marketingvezetője elmondta, a szobák már hetekkel ezelőtt elkeltek, akadtak ugyan visszamondások, de ezek a helyek is gazdára leltek. – Változatos programmal készültünk a szilveszterre, így például Hawai táncshow-t is láthattak az itt pihenő vendégeink – emelte ki. 

 

Végül nem volt teljesen felhőtlen az este, ugyanis január 1-jén hajnali két órakor egy 44 éves férfi bekapcsolta a szálloda tűzriasztó rendszerét, majd magához vette a porral oltót és kifújta annak tartalmát – tudatta vasárnap Soltész Bálint, a megyei rendőrségi sajtószóvivő. A gyanú szerint mindezek után betörte a saját szobájának ajtaját. A férfit előállították az egri rendőrkapitányságon. 

 

Egerbe is sokan érkeztek, a Szállás.hu adatai szerint ugyanis Budapest, Hajdúszoboszló, Pécs és Hévíz mellett a megyeszékhelyünk vonzotta a legtöbb turistát az ünnepek alatt. A szilveszter sem alakult másképp, a Hotel Villa Völgyben sem maradt szabad szoba. Itt Takács Nikolas koncertjével köszöntek el az ­óévtől. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában