Szemét

2022.01.17. 21:01

Újra kipakolták a szemetet az egri Töviskes térnél

Valószínűleg kényszertakarítás zajlott hétfő délelőttől egészen délutánig a Töviskes tér 10. számnál.

Sz.M.L.

Egy konténernyi hulladékra számítottak

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszár Márk

Mint ahogy arról már korábban beszámoltunk, egy lakó lejárt élelmiszereket, főként húsokat tárol lakásában évek óta. Az itt élők elmondása alapján korábban már többször is kipucolták a lakást, de aztán újra gyűlt a szemét, visszatért a bűz és vele a csótányok.

Bár egy hölgy nehezményezte, hogy nem a hátsó bejárathoz került az érkező konténer, a társasházban lakók kifejezetten örültek annak. A takarításhoz az egri városgondozás, az Evat és a hulladékgazdálkodás munkatársait is láttuk megérkezni. Néhányuk elmondása szerint a lakásban térdig ért a szemét. Gyűjtőedényekből borították a konténerbe a romlott készételt, húsokat és nagy mennyiségű összerohadt újságot is tartalmazó szemetet, amiben hemzsegtek a csótányok.

A Heves Megyei Kormányhivatalnál érdeklődtünk, akik későbbre ígértek választ. Megkérdeztük, hogy kinek a kérésére tisztították meg a lakást a szeméttől, illetve, hogy hány ilyen alkalom volt már korábban, valamint azt is, hogy kik hajtották végre a feladatot. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában