Választás

2022.02.21. 14:42

Már öt jelölt összegyűjtötte az aláírásokat Heves megye 1-es számú választókerületében

Összegyűlt a megfelelő számú aláírás, s hivatalosan is országgyűlési képviselő-jelölt vagyok megyénk egyes választókerületében – jelentette be hétfő délelőtt dr. Pápai Ákos, a Mi Hazánk Mozgalom jelöltje.

Sz. M. L.

Dr. Pápai Ákos Forrás: Heves Megyei Hírlap Fotó: Huszár Márk

Mint ahogy arról már korábban beszámoltunk A választókörzetben a Fidesz jelöltje dr. Pajtók Gábor, és az Egységben Magyarországért ellenzéki összefogás színeiben induló Berecz Mátyás már egy hete leadták az aláírt ajánlóíveket. Kacsó Sándor, a Megoldás Mozgalom képviselő-jelöltje érdeklődésünkre elárulta, már múlthét szerdán összegyűlt a megfelelő mennyiségű érvényes aláírás. Nagy Ágnes, a Normális Élet Pártja képviselő-jelöltje elmondta, ő pénteken kapta az értesítést a választási irodától.

Vass Vera, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt országgyűlési képviselőjelöltje azt közölte, nagyjából a szükséges mennyiség kétharmadánál tartanak. Péntekig az egri autóbusz állomás mellett gyűjtenek délelőttönként. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában