Bemutató

2022.02.27. 10:29

Megjelent Az ember alkotta paradicsom

Új útikönyv jelent meg a Tisza-tóról, Az ember alkotta paradicsom, melyet pénteken mutattak be a sarudi Sulyom Tájétteremben.

M.H.

Bemutatták a Tisza-tóról készült hiánypótló könyvet.

Forrás: Nemes Róbert

A könyv ötletgazdája, Kücsön Gyula úgy fogalmazott, hiánypótló a mű, azt szerették volna, ha az ideérkezők tudják, milyen kincseket rejt a tó környéke. A kötet elkészítésének ötlete összefogásból származik.A három ötletgazda és szerző – Kovács Janka, Ljasuk Dimitry és Kücsön Gyula – a Tisza-tó bemutatásán, szolgáltatásainak javításán dolgozik évek óta. Ők kezdeményezték a könyv elkészülését, és az ötlettel megkeresték az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központot, amely azonnal a projekt mögé állt.

 

Az egy éves munkával elkészült útikönyv teljes körűen mutatja be a Tisza-tó szolgáltatásait, természeti értékeit, kirándulási és kulturális lehetőségeit. A könyv még esős időjáráshoz vagy téli időtöltéshez is ad ötleteket. Dr. Juhász Attila Simon, a Heves Megyei Közgyűlés elnöke hozzátette, a megye önkormányzata fő támogatója volt a projektnek, s gratulált az alkotóknak. 

 

Címkék#Tisza-tó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában