Via ferrata

2022.03.08. 12:55

Átadták Demjénben az ország egyik legnehezebb vasalt maszóösvényét

Sz.M.L.

Átadták kedd délelőtt az ország egyik legnehezebb vasalt maszóösvényét Demjénben. Révész Máriusz, Aktív Magyarországért felelős kormánybiztos elmondta, a kormány célkitűzése hogy Magyarország a legélhetőbb országok közé tartozzon. Ehhez a kikapcsolódás, a jó mentális állapot, a testmozgás, az aktív életmód is fontos. Kiemelte, hogy a környéken számos beruházás valósult meg ennek jegyében. Reméli Eger a jövőben sípályára is pályázik. 

 

- Nem akarjuk megmondani a gyereknek, hogy mit csináljanak, a lényeg hogy mozogjanak. Ezért kell ilyen attrakciókat építenünk -emelte ki. 

 

- Ez az ember alkotta képződmény alkalmas arra, hogy az extrém sportok szerelmeseinek remek pillanatokat szerezzen. Heves megye az a hely, ahol ma Magyarországon talán a legtöbbféle sportot lehet űzni. A polgármester úrnak van még egy remek víziója, észak felől kötél pályát is szeretne kialakítani - fogalmazott Dr Pajtók Gábor, a fidesz országgyűlési képviselőjelöltje.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában