Elismerés

2022.03.15. 13:12

Gidai Zsanett kapta az év újságírója díjat a magyar sajtó napján

Idén is megünnepelte hétfőn a magyar sajtó napját a Heves Megyei Hírlap, a Heol.hu szerkesztősége és a kiadó.

Sz. Z.

Kühne Gábor átnyújtja a díjazottnak az elismerésről szóló oklevelet Forrás: Heves Megyei Hírlap Fotó: Huszár Márk

A Kisasszony temetőben Kühne Gábor főszerkesztő, Bódi Csaba sportrovatvezető és Szilvás István, a lap nyugdíjas szerkesztője tartott megemlékezést a Népújság egykori főszerkesztője, Gyurkó Géza sírjánál ifjabb Gyurkó Géza és a felesége társaságában.
 

A Hírlap vezetője és rovatvezetője ezután koszorút helyeztek el az Egri Hittudományi Főiskola épületének falán lévő Petőfi-domborműnél, amelyet még a Népújság kollektívája állíttatott.


A Cherry udvarházban rendezett ünnepi vacsoraesten Kühne Gábor köszöntötte a kollégákat. Beszédében kiemelte, a pandémia miatt két év után tarthatták meg az összejövetelt. Hangsúlyozta, büszke arra, hogy a szerkesztőség és a kiadó munkatársai a nehéz időszakban is kiválóan helytálltak. Ezután bejelentette, hogy az újságírók, szerkesztők szavazata alapján az elmúlt évben végzett kiemelkedő munkájáért Gidai Zsanett online szerkesztő kapta meg a sajtódíjat. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában