Szórakozás

2022.03.22. 18:23

Ingyenes operettgálára várták az érdeklődőket Egerben

Az eseményen a Pesti Művész Színház társulatának tagjai, Fogarassy Bernadett, Egyházi Géza, Fritz Éva és Czető Roland adtak elő ismert operett részleteket, klasszikusokat, az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet támogatásával.

Sz.M.L.

-A kultúra az, ami megtart egy nemzetet, amely megkülönböztet minket másoktól - fogalmazott Fűrész János az Ezüstidő Szabadidős Egyesület elnöke kedd délután a Bartakovics Béla Közösségi házban tartott operett gálán. 

 

Az ingyenes tavaszköszöntő eseményen a Pesti Művész Színház társulatának tagjai, Fogarassy Bernadett, Egyházi Géza, Fritz Éva és Czető Roland adtak elő ismert operett részleteket, klasszikusokat, az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet támogatásával.

 

- A két év szünet, a pandémia után kedveskedik a szépkorúaknak ezzel a nagyszerű programmal. Az operett a kultúránk részévé vált, nem is eshetett volna jobb választása az Egri Lokálpatrióta Egyletnek és a szabadidős egyesületnek - emelte ki dr. Pajtók Gábor kormánymegbízott, a fidesz országgyűlési képviselőjelöltje. 


 

Címkék#operett

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában