Vállalkozz digitálisan!

2022.03.03. 14:53

Országos konferenciát tartottak Egerben

Csütörtökön tartották a Vállalkozz digitálisan! - Modern Vállalkozások Programja - Digitalizációs körkép elnevezésű országos konferenciát az egri Korona Hotelben.

F.V.E.

20220303 - Dr. György László, gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkár, Innovációs és Technológiai Minisztérium - Modern Vállalkozások Programja - Vállalkozz digitálisan! - Országos Konferencia Egerben - Berán Dániel, BD / Heves Megyei Hírlap

Fotó: Berán Dániel

Az elmúlt években nagyon sok minden történt hazánkban is a digitalizáció területén. A haza kis-és középvállalkozások ma már tudják, akkor tudnak versenyképesek maradni, ha digitális megoldásokat alkalmaznak. Napjainkban egy vállalkozás működése szinte elképzelhetetlen digitális jelenlét nélkül. 

Nagy Lajos, a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara általános alelnökének köszöntője után a konferencián beszéltek arról, mi minden történt az elmúlt években a digitalizáció témakörében, valamint, hogy ha valaki fejlesztésekbe szeretne kezdeni, milyen támogatási lehetőségeket tud igénybe venni.

Dr. György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára előadásában részletesen ismertette a vállalkozói információs portál, azaz a VALI működését. A VALI személyre szabott vállalkozásfejlesztési lehetőségeket mutat be. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában