Reakció

2022.03.10. 10:07

Reagált a Fidesz Berecz Mátyás lemondására

Mint megírtuk Berecz Mátyás lemondott az önkormányzati képviselői posztjáról. A Fidesz közleményben reagált a bejelentésre.

HEOL

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszár Márk

– Egernek Dobó Istvánok kellenek nem gyáva Hegedűs hadnagyok – írták a Heol-hoz eljutatott közleményben. 

Berecz Mátyás egy olyan ember, aki mindig megfutamodik. Elszalad a feladatok és a felelősség elől. Várvezetőként vitái voltak a feletteseivel: lemondott. Alpolgármesterként, a legnehezebb időszakban, mikor tombolt a koronavírus járvány ő inkább odébb állt, cserbenhagyva Egert és hasonló fizetésért elhelyeztette magát főmúzeológusként az egri várba. Az egri várban kényelmes helye volt, zömében be sem járt dolgozni csak a fizetését vette fel. Itt nem mondott le, innen érthető okokból kirúgták. Képviselőként összebalhézott a saját frakciójával, szétzüllesztette az ellenzéki összefogást, majd mikor a döntéshozó testület a működésképessége határaihoz ért, mit tesz Berecz Mátyás? Azt, amiben a legjobb, elfut a felelősség és a problémák elől. Otthagyva minden szövetségesét, gyáván a bőrét mentve – fogalmaztak. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában