Helyi közélet

2022.03.19. 15:21

Repkednek a szívecskék: mutatjuk az idei Tündérszépek eddigi Heves megyei versenyzőit

Javában tart a Tündérszépek verseny, összegyűjtöttük nektek, hogy eddig kiket mutattunk be. Hamarosan új lányok is feltűnnek a színen. Ha pedig kedvet kapnál, jelentkezni sem késő.

HEOL

Balázs Lili

2022. március 1-én elindult a Tündérszépek országos szépségverseny regionális fordulója. Ha szeretnél nevezni, még nem késő, március 22-ig ezt itt megteheted: nevezz mielőbb! Értékes nyeremények és élmények is várnak rád: a fődíj egy egzotikus utazás, és további nyeremények. 

 

Balázs Lili

A hatvani lánya a Budapesti Gazdasági Egyetem turizmus-vendéglátás szakán végezett, jelenleg pedig beszerzői asszisztensként dolgozik. Idén kozmetikusként végez. Szabadidejét legtöbbször sportolással tölti.

Balázs Vivien
Forrás: heol.hu

 

Vona Izabella

Pultos végzettséggel rendelkezem, jelenleg azonban munkanélküli vagyok. Hobbim az olvasás, a séta és bármiféle szabadban végezhető tevékenység. A Tündérszépek szépségversenyre elsősorban azért jelentkeztem, hogy gyűjtsek egy kis önbizalmat, és mindenkinek megmutathassam, nem minden a külsőségekben rejlik – fogalmazott.

Vona Izabella 
Forrás: heol.hu

 

Végh Tímea

 

 Maklárról nevezett a versenyre. Jelenleg egy péküzemben dolgozik. 

– Régóta foglalkoztat a modellkedés és a szépségversenyek világa, ezért is döntöttem úgy, hogy megmérettetem magam a Tündérszépeken. Úgy gondolom, hogy ez a verseny egy remek kiindulási pont lehet a számomra – mondta el portálunknak.

Végh Ilona
Forrás: heo.hu


Kun Noémi

Egerben él, és a Szépasszony-völgyben dolgozik felszolgálóként. Hobbija elsősorban a rajzolás, de nagyon szeret sütni-főzni is.

Kun Noémi

Vályi Viktória

– 2016-ban szereztem meg a cukrász szakképesítésemet Egerben, a Szent Lőrinc szakközépiskolában. Könnyen alakítok ki kapcsolatot más emberekkel, hamar megtalálom a közös hangot mindenkivel. Barátaim tudják, hogy mindig számíthatnak rám. Életvidám vagyok, tele célokkal. A szépségverseny számomra egy új lehetőség, ahol kipróbálhatom magam  – mondta el portálunknak Viktória.

Vályi Viktória
Forrás: heol.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában