Nyelvvizsga

2022.03.03. 15:09

Sikeresen vizsgáztak az egri neumannosok

A Neumann János Gimnázium, Technikum és Kollégium végzős tanítványai évről évre országos viszonylatban is példátlan sikert mondhatnak magukénak a gazdasági szaknyelvi közép-és felsőfokú nyelvvizsgasikerek tekintetében.

M. H.

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Az idei tanévben a Budapesti Gazdasági Egyetem Nyelvvizsgaközpontjában huszonnyolcan szereztek szakmai angol nyelvvizsga bizonyítványt. Felsőfokon huszonnégyen, középfokon négyen középfokon bizonyították sikerrel felkészültségüket – tudatta portálunkkal Simkóné Kis Ágnes tanárnő.

A vizsgafelkészítő nyelvtanári csapat tagjai az angol nyelvtanárok, anyanyelvi lektorok, közgazdaságtant magyarul oktató kollégák, valamint a szakmai angol nyelvet tanító s a szaknyelvi nyelvvizsgára a tanulókat célirányosan felkészítő Beke Noémi tanárnő. A továbbtanuláskor egy felsőfokú nyelvvizsga kincset ér, és ma már minden gazdasági felsőoktatási intézmény elvárja a szakmai nyelvvizsgát a diplomához. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában