Képviselő-testület

2022.03.24. 11:12

Ülésezik a gyöngyösi képviselő-testület

Több napirendi pontot is megvitatnak a városatyák.

Sz. Sz. I.

A gyöngyösi városházán ülésezik a képviselő-testület

Forrás: HMH

A képviselő-testület csütörtöki ülésén szóba került, hogy a város el akarja érni, a Volánbusz Zrt. értesítse a helyközi járatok menetrendjének módosításairól az önkormányzatot, hogy az a honlapjára feltehesse. A helyközi járatok ugyanis részei a helyi közlekedésnek. Juhász Katalin, a Városfejlesztési és Városüzemeltetési Igazgatóság vezetője ismertette a busztársaság álláspontját, miszerint az utasok tájékozódjanak az ő weboldalukon. 

 

A tavasz beköszönte ellenére még mindig nem jelölték ki a városban azt a négy zöldhulladék-lerakó helyet, amelyek létesítésére a költségvetésben forrást biztosított a grémium. Juhász Katalin szerint a helyszínek meghatározásáról a javaslat lassan összeáll, a jövő héten szeretnének a polgármesterrel egyeztetni. 

 

Téma volt az is, hogy a Fészkelődők nevű csoport aktivistái a várossal történő előzetes egyeztetés nélkül padokat festettek át a Barátok tere műemléki környezetében, s kárt okoztak ezzel. Hiesz György polgármester kijelentette, lesznek következményei az esetnek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában