Elismerések

2022.04.01. 15:15

Átadták az Év embere díjakat a Heves Megyei Hírlap szerkesztőségében

Pénteken ünnepélyes díjátadón köszöntötték a tavalyi év embere szavazás első három helyezettjét a Heves Megyei Hírlap szerkesztőségében.

F. V. E.

Balról jobbra: Kühne Gábor, Lajtosné Lécz Erzsébet, Lázár Tünde, Juhász Attila Simon, Kovács László Miklós Forrás: Heves Megyei Hírlap Fotó: Huszár Márk

Dr. Juhász Attila Simon, a Heves Megyei Közgyűlés elnöke megjegyezte, a voksolók az elért eredmények, valamint az emberi tevékenység alapján döntöttek. 

 

Kühne Gábor, a Heves Megyei Hírlap főszerkesztője ismertette, fontosnak tartják bemutatni azokat, akik a saját területükön kiemelkedő teljesítményt nyújtanak, ezért jött létre a hét embere sorozat, akik közül az olvasók szavazatai alapján kerültek ki a legjobbak. Az év embere szavazás első helyezettje Lajtosné Lécz Erzsébet, a pétervásárai Aranykapu Humán Szolgáltató Központ vezetője lett. Második helyen Lázár Tünde, a tiszanánai ­Fekete István könyvtár vezetője végzett, és a harmadik helyezésért járó díjat Kovács László Miklós hevesi súlylökő vehette át.

 

Lajtosné Lécz Erzsébet portálunknak elmondta, úgy gondolja, ez a díj elismerés a közösségi munkájáért, és ez sok erőt ad neki a mindennapokban. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában