Pisztrángtelep

2022.04.29. 12:57

Cáfolja a szarvaskői alpolgármester a privát pisztrángtelep kialakítására vonatkozó vádakat

Nahóczki László szerint a vádaskodások politikai indíttatásúak.

Sz. M. L.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Portálunk a napokban kapott egy Facebook-posztot, amely azt sugallja, hogy a Margit-forrást elvezetve alakított ki magának Nahóczki László szarvaskői alpolgármester pisztrángtelepet. A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság megkeresésünkre adott tájékoztatása szerint nem érkezett bejelentés a rendőrségre. A Bükki Nemzeti Park Igazgatóság indított eljárást, de a folyamatban lévő ügyről ennél többet nem közölnek.

A személyem ellen felhozott vádak politikai indíttatásúak és alaptalanok. A környezetünkben vannak olyan emberek, akiknek szúrja a szemét ez a beruházás, a bejelentés időzítése sem véletlen. Az országgyűlési választások után nem hagyják, hogy elüljön a politikai vihar, folyamatosan fenn akarják tartani az indulatokat Szarvaskőben – fogalmazott Nahóczki László alpolgármester, aki egyébként erdész szakember. 

Mint ismert, Szabóné Balla Marianna polgármester leköszön a napokban, s posztját ideiglenesen az alpolgármester veszi át, hamarosan pedig időközi választásokat tartanak a településen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában