Parkolás

2022.04.27. 11:43

Domán Dániel a Bartakovics utcai parkolás gondjairól tartott sajtótájékoztatót

A Berecz Mátyás lemondása miatt kiírt önkormányzati választás civil jelöltje szerint a régi salakos pálya megnyitása lehet a megoldás.

Sz. M. L.

Domán Dániel a jelölését bejelentő korábbi sajtótájékoztatón (archív fotó)

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírap

Egy olyan problémára akarok megoldást keresni, amely a Károlyvárosban élők jó részének mindennap kellemetlenséget okoz – mondta április 27-én délelőtt a Tündérpart utcában tartott sajtótájékoztatóján Domán Dániel, az egri időközi önkormányzati választás civil jelöltje a hetes körzetben. 

Mint fogalmazott, a környéken élők gyakran nem találnak parkolóhelyet a lakóhelyük közelében, ugyanis a Bartakovics utcában történő parkolása lényegében szabályozatlan. Gyakran a városba érkezők foglalják el az ingyenes helyeket. Rámutatott, hogy a régi salakos pálya megnyitása megoldást jelenthet. Ez korábban nem volt lezárva és több tucat autó elférne ott, illetve egy itt működő hotelnek is megoldást jelenthet. Továbbá az is megoldás lehetne, hogyha fizetős zónába kerülne az utca azok számára, akik nem a környéken élnek. 

Az alábbi cikkünkben számoltunk be arról, hogy Domán Dániel nemrégiben jelentette be, indul a Berecz Mátyás lemondásával megüresedett egri önkormányzati mandátumért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában