Hulladékgyűjtés

2022.04.23. 13:00

Idén is lesz TeSzedd! akció Hevesben

M. H.

Ebben az évben tizedik alkalommal szervezik meg hazánk legnagyobb és a lakosság körében egyre népszerűbbnek számító hulladékgyűjtő eseményét, amelyre már több napja jelentkezhetnek a környezetük tisztaságáért tenni akaró önkéntesek – jelentette be Steiner Attila, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) körforgásos gazdaság fejlesztéséért, energia- és klímapolitikáért felelős államtitkára. 
Hangsúlyozta, hogy a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció, akárcsak korábban, az idén is legfőképpen a környezettudatos gondolkodást, a lakossági szelektív hulladékgyűjtés elterjedésének erősítését, illetve az erre irányuló széles körű társadalmi szemléletformálást népszerűsíti, szorgalmazza. 
A hulladékgyűjtő megmozdulás május 2-től 8-ig tart, regisztrálni a szelektalok.hu oldalon lehet április 24-én, 18 óráig. Heves megyei polgárok jelentkezését is várják.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában