Pályázat

2022.04.27. 08:39

Ifjú nagyköveteket keres az Erdei Vándortábor Program

A mentorprogramban részt vevők a közösségi médiában való jártasság megszerzése mellett egy kreatív, közösen gondolkodó közösségnek a tagjaivá is válnak.

HEOL

A cél a természetjárás népszerűsítése

Forrás: Egererdő Erdészeti Zrt./Facebook

Az Egererdő Erdészeti Zrt. tette közzé hivatalos Facebook-oldalán, hogy az Országos Erdészeti Egyesület Erdei Vándortábor Programja idén is meghirdeti Erdei Vándor Nagykövet pályázatát. Az egyesület honlapja szerint a lehetőség olyan fiatalok számára szól, akik lelkesedéssel és odaadással szeretnének képviselni mindent, ami Erdei Vándor: a természetjárást, az erdő értékeit és szeretetét, a nyári táborozás hagyományait. Azok jelentkezését várják, akik jártak már vagy idén jelentkeztek az Erdei Vándortábor Program táborainak valamelyikébe és szeretnének közreműködni a program célkitűzéseinek népszerűsítésében.

A kampány során kiválasztott nagykövetek részt vesznek az Erdei Vándortábor Program gondozásában lévő mentorprogramban, ahol folyamatos támogatást kapnak az online jelenléthez. A cél, hogy a nagykövetek a 2022-es évben megfelelő segítséggel – különösen a táborozási időszakban – heti rendszerességgel készítsenek közösségi média tartalmakat, amelyek megosztásra kerülnek az Erdei Vándortábor Program felületein. A nagyköveti program 2022. december 31-ig szól.

A mentorprogram keretében a kiválasztott Erdei Vándor Nagykövetek első lépésként részt vesznek egy képzésen, amely képzés keretében tanulhatnak kommunikációról, közösségi médiáról, az egyes közösségi média-felületek használatáról és a kommunikációs platformokon való felelős és biztonságos megjelenésről. 

A pályázatra való jelentkezés határideje május 16., a jelentkezés feltételei ezen a linken ismerhetők meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában