Gyermekfesztivál

2022.05.19. 14:39

A gyereknapot is megünneplik az egri Kisegér Fesztiválon

Zenés programokra épül a Kisegér Fesztivál az idén.

F. V. E.

A Kisegér Fesztivál a korábbi években is népszerű volt

Forrás: Gál Gábor/Heves Megyei Hírlap

Heves megye legnagyobb és Eger első gyermekfesztiválját, a Kisegér Fesztivált idén ötödik alkalommal rendezik meg. Az Egri Kulturális és Művészeti Központ (EKMK) szervezésében május 28. és június 1. között a zeneművészet kerül a középpontba. Minden zenei ágazatot bemutatnak a gyerekeknek és a családoknak, így egyebek között könnyű– és komolyzenei, valamint musical előadásokon is részt vehetnek az érdeklődők, illetve hangszerek kipróbálására is lehetőség nyílik. 

A fesztiválról szóló sajtótájékoztatón ismertették, hogy május 28-án 15 órakor a Dobó téren egy nagy közös énekléssel nyitják meg a programsorozatot, majd 18 órától a Kemény Ferenc Sportcsarnokban élőzenés produkcióban mutatják be a János vitézt. Gyereknap alkalmából május 29-én az Érsekkertben sokszínű programokkal várják a látogatókat, lesznek például kézművesfoglalkozások, IzgiLAND játékbirodalom és Jancsi és Juliska történetéhez kapcsolódó zenés meseösvény is. 

A Kisegér Fesztivál teljes programja megtekinthető az EKMK weboldalán. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában