Időközi választás

2022.05.05. 11:34

A Mi Hazánk Mozgalom is bemutatta 7-es körzetben induló képviselő-jelöltjét

A Mi Hazánk Mozgalom is úgy döntött, hogy indít jelöltet.

Sz. M. L.

Bábel Ildikó, a Mi Hazánk Mozgalom képviselőjelöltje

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszar Mark

– Május 1-én döntött a mozgalom arról, hogy mégis indítunk jelöltet a hetes körzeti időközi választásokon. Az április 3-i országgyűlési választások önbizalmat adtak, ahogy az is hogy más jelöltek megkerestek minket, hogy ne indítsunk jelöltet, mert elaprózza a szavazatokat - mondta Bognár Ignác, a Mi Hazánk Mozgalom egri szervezetének elnöke.

 Elmondta, több név is felmerült. Annak érdekében, hogy reális képet kapjanak a párt erősségéről ismeretlen jelöltet indítanak: Bábel Ildikó indul a körzetben. 
– Nagy meglepetést okozott a Fidesz jelöltje, Orosz Lászlóné, aki a legutóbbi két alkalommal sem nyerte meg a választást a körzetben - tette hozzá. Elmondta harminchat ajánlás szükséges a jelöltállításhoz, az ajánlóíveket várhatóan kedden vehetik föl.

 

Kárpátaljai vagyok, néhány éve költöztem a városba. Aki külhoni magyar pontosan tudja azt, hogy nem mindegy a határ melyik oldalára született, nekem is megvoltak magam küzdelmei, de egy a célunk, a magyarság a magyar haza gyarapítása, erkölcsi és szellemi értelemben is. Erős és szilárd nevelést kaptam. Eger már az én városom is, eddig igyekeztem kulturálisan gyarapítani, szociálpedagógus vagyok, tagja vagyok az Egri Csillagok Népdalkörnek. Úgy vélem, hogy képviselőként felelős és tisztességes módon tudnám képviselni az egrieket a Mi Hazánk Mozgalom tagjaként, erősítve a pártot - mondta Bábel Ildikó. Kitért arra, hogy részben már ismeri a Hajdúhegy problémáit, a rossz utakat, a szegényes buszközlekedést. A laktanya hasznosításáról elmondta, szerinte rendeltetésszerű céljára kellene használni. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában