Rendezvény

2022.05.11. 11:35

Anyák napi melódiákkal köszöntötték a nagyikat Egerben

Megtartotta évi második nagy rendezvényét az egri Dobó Katica Nyugdíjas Szervezet.

B. K.

Sikert aratott a színjátszócsoport fellépése

Forrás: HMH

A tagság egyetért abban, hogy az anyák napját nemcsak családi körben, hanem a közösségekben is meghatóvá, emlékezetessé lehet és kell tenni. Ennek szellemében készültek a Nosztalgia csoport énekesei, akik szívhez szóló anyák napi melódiákkal szórakoztatták a klub érdeklődő tagjait. 

A Horváth Gábor által összeállított műsorban a dalok, a versek, a narrátori szövegek az édesanyák, nagymamák hálás, nélkülözhetetlen szerepéről szóltak. A legszebb anyákhoz szóló verset Gulyás István szavalta el  a közönségnek.

A továbbiakban színes műsorral szórakoztatták a jelenlévőket a színjátszó csoport tagjai. Rövid, csattanós jelenetekkel jó kedvre derítették a közel százötven kultúrára és szórakozásra vágyó embert. A jó hangulatú délutánon sok-sok kívülálló is megjelent, akik rendszeresen részt vesznek a szervezet vonzó rendezvényein - tudatta lapunkkal  Vinczéné Kovács Margit, a szervezet elnökségi tagja.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában