Elismerés

2022.05.03. 11:00

Díjakat ítéltek oda a gyöngyösi pedagógusoknak

Sz. Sz. I.

Az elmúlt heti testületi ülésen döntöttek a képviselők a Gyöngyös Város Érdemes Pedagógusa kitüntetés odaítéléséről, tájékoztatott a polgármesteri hivatal. Az elismerést évente egy óvodapedagógusnak, egy általános vagy művészeti iskolai tanárnak, illetve egy középiskolában vagy felsőoktatási intézményben oktatónak ítélik oda. 

Idén Balázsné Csörgő Judit és Tóthné Petes Marianna, a Jeruzsálem Úti Tagóvoda óvónői megosztva kapták az elismerést, mellettük Várady Béla Imre, a Gyöngyösi Felsővárosi Általános Iskola tanára, illetve Dencs Árpád Antal, a Mátra Erdészeti Mezőgazdasági Vadgazdálkodási Szakképző Intézet pedagógusa veheti át az elismerést. 

Az említett kitüntetés azoknak adományozható, akik a városban az ifjúság érdekében a felterjesztés időpontját megelőző időszakban vagy nyugdíjba vonulásukat megelőzően több éven keresztül kiemelkedő nevelő-oktató munkát végeztek. S akik a gyermekek, tanulók, illetve hallgatók fejlesztését szem előtt tartják, és követendő példaként szolgálnak a többi kolléga számára. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában