Támogatás

2022.05.18. 18:34

Egri zenekarokat, előadókat segítenek

A megyeszékhely önkormányzata támogatásával a Kulturális Kreatívok Egyesület pályázatot hirdet Egri Ifjúsági Zenei Program 2022 címmel egri amatőr könnyűzenei előadók illetve koncertszervezők részére.

M. H.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A pályázat célja az Egerben működő fiatal, amatőr könnyűzenei – rock, pop, jazz, világzene – előadók, valamint koncertszervezők támogatása, továbbá a helyi könnyűzenei élet fejlődésének segítése. 

A felhívásból kiderül, hogy különböző tevékenységek támogatására lehet tervezetet benyújtani koncertek szervezésére, próbahely bérlésére, hangfelvétel, illetve videoklip készítésére. Pályázatot egri székhelyű amatőr zenei előadó, zenekart képviselő magánember, illetve egri koncertszervező képviselő egyesület, alapítvány, egyéni vállalkozó, adószámmal rendelkező nyújthat be november 30-ig, folyamatosan. Az előadók, koncertszervezők egyszerre több különböző támogatásra is pályázhatnak, külön-külön beadott tervezeteken. Az űrlap az eger.hu oldalról vagy a Kulturális Kreatívok Egyesület honlapjáról is letölthető.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában