Tető

2022.05.10. 19:00

Gyorsan járt az ácsok keze Kerekharaszton

K. B. L.

Új tetőt kapott a polgármesteri hivatal. A beruházás kedden elkészült, és sikeresen át is adták. Szabó Ádám polgármester a Hírlappal közölte, hogy a Magyar Falu Program keretében 2021-ben meghirdetett önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok fejlesztése elnevezésű pályázaton nyert erre a célra a település csaknem 24 millió forint vissza nem térítendő támogatást. Ehhez még 77 ezer forint önerőt kellett biztosítani a falu költség­vetéséből. 

A több mint nyolcszáz négyzetméter felületű tető cseréje március közepén kezdődött el. 

Az építések sora itt még nem ért véget a megyehatárnál lévő településen, hiszen nemrég újabb céljaikat támogatták a Magyra Falu Programban. Ennek keretében 36 és fél millió forintból aszfaltozhatnak újra több belterületi útszakaszt és járdát, illetve bérkifizetésre és eszközvásárlásra költhetik. 

Ezen felül az óvoda, a temető és az önkormányzati hivatal kerítésfelújítása valósulhat meg az elnyert összegből ebben az évben – tette hozzá Szabó Ádám. 
 

Címkék#tető

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában