Közösségépítés

2022.05.26. 07:41

Közös takarítás, túra - megmozgatják a szilvásváradiakat

Közösségek hetét tartanak Szilvásváradon, amelyen mindennap tartanak valamilyen közösségépítő, faluszépítő programot.

T. B.

Baba-mama börze

Forrás: Tóth Balázs/Heves Megyei Hírlap

Hétfőn közös pataktakarítással indult a hét, kedden délelőtt pedig baba-mama börzét tartottak, amelyen Illés Szabina védőnő előadást is tartott a szülőknek. 

Szerda délután az óvoda udvarát tették  rendbe az önkéntesek, akiket lehetőség szerint szerszámokkal, kesztyűvel fölszerelkezve vártak, majd 18 órától társasjátékklubot tartottak a községházán, a házasságkötő teremben.

Csütörtökön 14 órától szemetet szednek a település területén, pénteken 8:30-tól Regős József tart előadást az iskola aulájában Szilvásváradról, mint a világ közepéről.

Szombaton 10 órától az Írisz futóklub szervezésében körbe lehet futni a falut, a csapat a lovasstadion elől indul, a táv 12 kilométer, s kell majd egy kicsit hegynek fölfelé is futni, de rövidíteni is ér. Vasárnap 10 órától Regős Józseffel lehet túrázni Bánkútra az Olasz kaputól, a résztvevők 9 órakor találkoznak a községháza előtti parkolóban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában