Együttműködés

2022.05.31. 16:05

Közös terveket szövöget az egri könyvtár és a Norma alapítvány

Együttműködési megállapodást írt alá kedden a Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár képviseletében Tőzsér Istvánné Géczi Andrea igazgató és az Egri Norma Alapítvány vezetője, Somogyi Mónika a könyvtárban.

F. V. E.

Tőzsér Istvánné Géczi Andrea és Somogyi Mónika aláírták az együttműködési megállapodást

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

– Az alapítványunk által üzemeltetett Egyedülálló Szülők Klubjával előadást szerveztünk, ahol Süveges Gergő bemutatta az Apakulcs című könyvét, s az esthez a könyvtár adott helyet – mondta Somogyi Mónika. Ekkor fogalmazódott meg bennük, hogy összekapcsolják a programjaikat a bibliotéka gyönyörű helyszínével. 

Vas Gábor Tamás, a Bródy könyvtár igazgatási igazgatóhelyettese ismertette, hogy februártól az egyedülálló szülő kártyával rendelkezőknek ötven százalékos beiratkozási kedvezményt biztosítanak.

A most aláírt dokumentum segítségével formális keretek között is megvalósul egy szorosabb összefogás. A könyvtár a jövőben helyszínt teremt az alapítvány rendezvényeinek. Arra is lehetőség nyílik, hogy becsatlakozhassanak a bibliotéka programjaiba, s közös workshopok szervezését is kilátásba helyezték. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában