Költségvetés

2022.05.17. 12:18

Még elmondhatják, mire menjen a pénz Hatvanban

Meghosszabbították a Közösségi Költségvetés szavazási határidejét, így május 22-én vasárnap nap végéig még lehet voksolni a projektekre – adta hírül a hatvani polgármesteri hivatal.

K. B. L.

Forrás: Albert Péter/Heves Megyei Hírlap

A döntést az indokolta, hogy az eredeti határidőt követő hétfőn többen jelezték, szeretnének beleszólni a döntésbe, ám még nem tudták leadni voksukat. A közösségi költségvetésben a városlakók határozzák meg, hogy milyen fejlesztések valósuljanak meg a program 100 millió forintos keretéből.

A szavazásra érdemes projekteket a hatvaniak ötletei alapján állították össze még év elején. Online módon a kozossegikoltsegvetes.hatvan.hu weboldalon lehet voksolni. Hagyományos módon pedig a kitöltött szavazólapokat a Hatvani Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán lehet bedobni és újakat is ott lehet igényelni. A múlt heti nem végleges adatok alapján az új ivókutak, a fedett kerékpártárolók és a strandon felállítandó vízi csúszda vezettek a részösszesítésben. Horváth Richárd polgármester akkor kifejtette: a hatvaniak nagyon aktívak. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában