Programok

2022.05.03. 17:42

Megvan a Mátrai Bornapok programja - itt vannak a fellépők!

Mi a közös Fenyő Miklósban, a Bagossy Brothers Company-ban és a Blahalouisianában? Azon kívül, hogy mindannyian a legnépszerűbb hazai előadók közé tartoznak, valamennyien nagykoncertet adnak majd a május 20-a és 22-e között rendezendő Mátrai Bornapokon, a gyöngyösi nyári szezon legjelentősebb fesztiválján.

HEOL

Archív fotó

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Fotó: Czimer Tamas

Május 20-22 között rendezik meg Gyöngyösön a Mátrai Bornapokat - tudtuk meg Gyöngyös város hivatalos oldaláról. 

A hétvégén fellép Fenyő Miklós, a Bagossy Brothers Company és a Blahalouisiana, de ott lesz Kocsis Tibor, Singh Viki és Buch Tibor is színpadra lép majd, zenél a Pablo & The Escobars, a Felső Tízezer és Lugosi Dániel, és egy fiatal helyi lemezlovas, Soldier is szórakoztatja majd a közönséget.

Helyi csoportok közül a Vidróczki Néptáncegyüttes, a Tomory Gábor Néptánciskola, a Sound of Spirit Énekegyüttes és a BlackJam! is a fellépők között szerepel. A gyerekek szórakoztatásáról s a BumBum zenekar gondoskodik majd.

A rendezvény hétvégéjén a gyöngyösi önkormányzat vendégeként Losonc, Kézdivásárhely, Lendva, Melnik és Lodygowice delegációi érkeznek Gyöngyösre az Európai Unió által támogatott Europe for Citizens program keretében.

A küldöttségeket vezető polgármestereket a színpadon köszöntik majd, és ugyancsak a színpadon hirdetik ki a városbor-választás és a borvidéki borverseny eredményeit.

A bornapokon idén is a legjobb mátrai pincészetek kínálják majd boraikat, lesz kézműves kirakodóvásár, vidámpark, gasztroudvar, és egyéb kiegészítő programok várják majd a résztvevőket. A részletes programok Gyöngyös város hivatalos oldalán találhatóak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában