Siker

2022.05.09. 14:19

Nagy sikert értek el az egri Pódium Tánciskola növendékei a hétvégi versenyen

A pandémia után végre újra versenyezhetnek a lányok.

HEOL

Forrás: Gál Gábor/Heves Megyei Hírlap

A Modern Tánccsoportok Magyarországi Szövetségének vasárnapi Magyar Bajnokságán első és második helyezést ért el az egri Pódium Tánc- és Balettiskola junior korosztályban kortárs és modern tánc kategóriában, a felnőttek között egy-egy második és harmadik helyezéssel térhettek haza a fővárosból pódiumos növendékek. A tánciskola vezetője, Mirkóczki Zita elmondta, nagy öröm, hogy a pandémia után végre újra versenyezhetnek.

– Jó újra színpadon lenni. Büszkeség a sok dobogós helyezés, sokat készültünk, bár ezek még régebbi koreográfiák voltak. A következő, amire teljes erőbedobással gyakorlunk, az az évzáró, amely a Gárdonyi Géza Színházban lesz június 12-én délután öt órakor. Itt már új táncokat láthatnak az iskola növendékeitől az érdeklődők. Lelkesek vagyunk, vannak új versenylehetőségeink is, nagyon várjuk már például, hogy a balatonfüredi táncfesztiválon versenyezzenek a lányok – mondta Mizkóczki Zita. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában