TeSzedd!

2022.05.18. 08:04

Százával gyűltek a szemeteszsákok a gyöngyösi térségben

Számos település lakói csatlakoztak májusban a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akcióhoz, hazánk legnagyobb önkéntes szemétgyűjtési mozgalmához.

Sz. Sz. I.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Visontán több mint négyszáz szorgos kéz, óvodások, diákok, pedagógusok, vadászok, polgárőrök és civilek gyűjtötték a hulladékot. Ennek eredményeként a falu környezete 162 zsák szeméttől szabadult meg. Ezen a napon nemcsak Visonta, de a szomszédos Abasár is hulladékgyűjtést szervezett. A két község polgármestere a településeik határában kézfogással zárta a napot. 

Karácsondon négy napon át tartott a munka. Iskolások és pedagógusok, a polgármesteri hivatal és az óvoda dolgozói, óvodásai, valamint a védőnők is tisztították a környezetüket. A Karácsondi Retro Testépítő Egyesület, illetve a helyi polgárőr egyesület tagjai is aktívan közreműködtek a nagyszabású akcióban, amelynek során több mint 350 zsák hulladék gyűlt össze. Atkáron egy kis létszámú, de lelkes csapat a település külterületén szedett össze 118 zsák szemetet. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában