A megszokott időben

2022.05.21. 11:00

Új háziorvos rendel Bodonyban és Parádsasváron

B. K.

Május 2-tól új háziorvos fogadja a bodonyi és a parádsasvári betegeket. Dr. Gál Aranka a már korábban megszokott rendelési időben kereshető fel. Hétfőn déltől háromig, szerdán és pénteken délelőtt 8–11-ig Bodonyban, kedden és csütörtökön reggel nyolctól tizenegy óráig Parádsasváron várja betegeit. 

Mint azt Vince János polgármestertől megtudtuk, nagyon örültek az új szakembernek, hiszen korábbi orvosuk megromlott egészségi állapota miatt már nem tudta ellátni betegeit. Nemrégiben kapták azt a jó hírt is, hogy a Magyar Falu Program pályázatán több mint ötmillió forintot nyertek a régi háziorvosi szolgálati lakás felújítására, amelyhez hamarosan hozzákezdhetnek. A két település lakosai szerencsésnek mondhatják magukat, hiszen a kistérség elhivatott háziorvosai közelítenek, vagy már meg is haladták a nyugdíjkorhatárt, és utánpótlásuk nem lesz egyszerű feladat. 

Bodonyban és Sasváron is abban bíznak, hogy az új szakember igazi otthonra talál, és sokáig szolgálhatja a két falu betegeit. 
 

Címkék#háziorvos

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában