Időközi választás

2022.05.17. 10:02

Újabb egri jelöltről hullott le a lepel

Hétfőn a Demokratikus Koalíció (DK) is bemutatta jelöltjét az egri időközi választásra.

Sz. M. L.

Vermes Ádám egyben a Jobbik jelöltje is (bár a pártnak alapszervezete sincs Egerben), támogatja a Momentum, az MSZP, az LMP, és a Párbeszéd is. Vele együtt már hat jelölt pályázik a hetes számú önkormányzati választókerület képviseletére.

– Egerben születtem, itt végeztem a gimnáziumot is, majd politológusként végeztem. Az egyetem befejezése után dolgoztam elemzőként, újságíróként, ösztöndíjasként részt vettem az Országgyűlés munkájában, illetve az oktatási hivatalban is szereztem munkatapasztalatot. Az így felhalmozott tudást szeretném szülővárosom érdekében hasznosítani, amelynek sorsát különösen a szívemen viselem. Megválasztásom esetén olyan képviselő leszek, akihez bármilyen problémával fordulhatnak a Hajdúhegyen és Károlyvárosban élők, minden tőlem telhetőt meg fogok tenni a körzet fejlődéséért – írta magáról a jelölt a facebookos bemutatkozásában. 

Az nem derült ki a posztból, hogy mily módon mutatkozik majd be azoknak az egri polgároknak, akiknek nincs közösségi oldala. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában