ATM

2022.06.21. 14:28

Bankjegykiadó automatát helyeztek ki az egri Hadnagy úton

Az egri önkormányzat a lakossági igényeket meghallgatva az EVAT Zrt.-vel és a K&H Bank Zrt.-vel együttműködve megteremtette a lehetőségét annak, hogy a Maklári hóstya- Tihamér városrész lakói részére ismét bankjegykiadó automata álljon rendelkezésre.

HEOL

Képünk illusztráció

Forrás: Shutterstock

A megfelelő helyszín kijelölése, a hosszadalmas, közel egy éves egyeztetési, engedélyeztetési és versenyeztetési eljárás folyamatának eredményeként június 20-án a pénzkiadó automata beüzemelésre került a Hadnagy utca 5.sz. alatt található szolgáltatóház épületében - tájékoztatta portálunkat kedden az egri polgármesteri hivatal.

Farkas Attila alpolgármester, aki egyben a 4-es számú választókörzet képviselője elmondta, több mint egy évvel ezelőtt megszüntették az utolsó bankautomatát is városrészben, így ilyen típusú pénzügyi szolgáltatások igénybevételére az ott élőknek közvetlenül nem volt lehetősége, ezt a problémát orvosolva és a lakossági igényeket kiszolgálva került kialakításra az ATM.

Horváth István, a K&H Bank Zrt. lakossági régióvezetője elmondta, örültek, hogy az önkormányzat a lakosság érdekeit nézi és szorgalmazták, hogy a városrészben is rendelkezésére álljon egy automata. A most kihelyezett terminál készpénz kiadásra szolgál, befizetést nem lehet kezdeményezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában