Kánikula

2022.06.29. 11:18

Egerben már a párakaput is lopják

Alighogy beüzemelték az egri párakapukat, már el is tűnt néhány alkatrészük.

Sz. M. L.

Archív fotó

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Hétfő délelőtt helyezte ki a városgondozás a párakapukat Egerben, kedden viszont Mirkóczki Ádám polgármester már arról adott hírt, hogy valaki megrongálta azokat.

– Tisztelettel kérek mindenkit, hogy a hőség enyhítésére a városban kihelyezett párakapukat ne rongálják meg, ne szereljék le róluk a fúvókákat! Aki esetleg azt látja, hogy a város valamelyik pontján ez történik, kérem jelezze az önkormányzat felé! Segíteni szeretnénk a meleg elviselésében, de a kapuk így nem tudják ellátni funkciójukat – tette közzé Mirkóczki Ádám. 

Portálunk Juhász Gézánál, a városgondozás vezetőjénél érdeklődött arról, hogy pontosan mi történt. Mint mondta, alighogy hétfőn kitették a hűsítő berendezéseket rövidesen lába is kélt néhány fúvókának. Vélhetően azért szerelte le valaki azokat, hogy permet helyett csordogáljon a víz, s fürdőzni tudjon a a párakapu alatt. Juhász Géza elmondta azt is, hogy emiatt a Dobó tér városháza felőli oldalára telepítik inkább a kaput.

Ahogy arról a heol.hu korábban már beszámolt, sajnos nem először fordult elő, hogy megrongálták a felfrissülés hozó párakapukat Egerben. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában