Értékrend

2022.06.24. 18:30

Együttműködésre hívja a fiatalokat az Egri Végvár Polgári Körök Egyesülete

A fiatal családok irányába tett nyitást határozta meg egyik legfőbb teendőjének az Egri Végvár Polgári Körök Egyesülete.

K. B. L.

Országosan is bemutatnák a polgári körök elmúlt húsz évét

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

A nemrég felújított és átadott Kossuth utcai Civil Közösségi Házban tartott sajtótájékoztatón Csákvári Antal, a szervezet elnöke elmondta, a polgári köri mozgalom húsz évvel ezelőtt kezdett el szerveződni. Ennek apropóján szeretnének novemberben egy országos eseményt szervezni, ahol a polgári körök jelentőségét és az elmúlt húsz év közösségteremtő és közösségeket összekovácsoló munkáját állítanák a középpontba. Hozzátette, az országból többen jelezték, hogy csatlakoznak a kezdeményezéshez.

Csákvári Antal kiemelte, hogy munkájuk során kapcsolatba kerültek több erdélyi és kárpátaljai szervezettel is, ezekkel segítik egymás munkáját. A közeljövő feladataiként kiemelte, hogy az új civil házba átjelentkeztek, így nemsokára hivatalosan is intézni kell a székhelyváltoztatás adminisztratív teendőit, már csak azért is, mert április végén tisztújítást tartottak, s új tagok kerültek az elnökségbe. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában