Pedagógusok

2022.06.18. 17:51

Gyémánt- és aranydiplomát is átadtak a pedagógusoknak a hevesi ünnepségen

A pedagógusokat és az őket segítő munkatársakat köszöntötték a napokban a hevesi Szepessy-Spitzer kastély rendezvénytermében.

M. H.

A kitüntetésátadást ünnepi műsor és vacsora követte

Forrás: HMH

Ebben az évben tizenhatan részesültek elismerő oklevélben, ketten gyémánt-, illetve aranydiplomát vehettek át, egy pedagógusnak miniszteri elismerő oklevelet, egynek pedig az Egri Tankerületi Központ Kiváló Dolgozója elismerést adományozták. Ketten kaptak Pedagógus Szolgálati Emlékérmet. 

Azok a diplomások, akik oklevelüket legalább ötven évvel korábban szerezték a megfelelő felsőfokú vagy jogelőd intézményben, díszoklevélre jogosultak. 

Hatvan éve lett pedagógus, s ennek alapján gyémántdiplomára jogosult a Hevesi Körzeti Általános Iskola és Diákotthon egykori vezetője, Faragó József címzetes igazgató. Árvai János, aki 34 éven át vezette a hevesi gyógypedagógiai intézményt, tanítói gyémánt- és gyógypedagógiai aranydiplomát vehetett át. 

Az eseményen Bonyár Judit és Hűvösvölgyi Péter művészházaspár előadásában megzenésített verseket is hallhatott a közönség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában