Időközi választás

2022.06.26. 09:47

Képviselőt választanak Egerben

Rendben megkezdődött az időközi önkormányzati választás Egerben, a hetes körzetben dr. Bánhidy Péter jegyző tájékoztatása szerint.

Sz. M. L.

Orosz Lászlóné Ibolya már leadta a voksát

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Mint ismert, Berecz Mátyás még az országgyűlési választások előtt mondott le önkormányzati mandátumáról annak érdekében, hogy a parlamenti választásokra koncentráljon.

Már korán reggel folyamatosan érkeztek a szavazópolgárok a Móra Ferenc tagiskolában található 24-es, 25-ös és 26-os szavazókörökbe. Azok a jelöltek is megérkeztek szavazni a délelőtt folyamán, akik a körzetben élnek. Domán Dániel független jelölt kilenc órakor adta le a voksát, mint mondta, azért szeretne bekerülni a grémiumba, hogy végre megtörténjenek az első lépések egy új irány felé. Kiemelte például a forgalom csillapítását a Hajdúhegyen, a közterületi állapotok rendezését.

- Ne csak a Dobó térről szóljon Eger, itt az ideje, hogy a Hajdúhegyre és a Károlyvárosra is koncentráljanak - emelte ki Domán Dániel. 

Nem sokkal kilenc óra után Orosz Lászlóné, a Fidesz-KDNP jelöltje is megérkezett.

- Az elmúlt hetek utcafórum-sorozata és beszélgetések során nagyon sok feladatot kaptam a polgároktól. Szeretném, hogy mihamarabb elkezdődjön a munka, remélem, minél többen szavaznak ma - fogalmazott.

Egyéni körzetes győzelme esetén listás helyét dr. Csetneki Attila veszi át, tehát Orosz Lászlóné egyéni körzetes képviselővé válik, s a frakció dr. Csetneki Attilával gyarapszik.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában