Végeredmény

2022.06.08. 13:40

Lezárult az anya-lánya fotópályázat, íme a Heves megyei győztes

Június 3-án véget ért az egyik legkedvesebb kampányunk, mely megmelengette sok-sok olvasónk szívét.

HEOL

A győztes pályázat Heves megyében

Idén meghosszabbítva az anyák napját a teljes májust annak szenteltük, hogy egy csokorba gyűjtsük az Önök által beküldött legvidámabb, legmeghatóbb anya-lánya pillanatokat. Ez a pályázat egyfajta tisztelgés volt az édesanyák és a nők előtt, akik szeretetükkel és törődésükkel összetartják a családokat.

Négy héten keresztül volt lehetőség a fotók beküldésére, mellyel párhuzamosan a szavazatokat is lehetett gyűjteni. Ezúttal a legtöbb szavazatot Heves megyében Pelyhe-Nemes Napsugár füzesabonyi olvasónknak sikerült összegyűjtenie, akinek a nyereménye egy 20.000 forint értékű CEWE ajándékutalvány.

Ezúton is köszönjük minden pályázónknak, hogy beküldött fotójukkal kellemes pillanatokat szereztek minden érdeklődőnek és a szavazóinknak, hogy voksukkal segítették kedvenc Anya-lánya párosukat közelebb kerülni a dicsőséhez és a nyereményhez.  

Bár a pályázatunk lezárult, a beküldött fotók megtekintésére továbbra is van lehetőség a heol.hu Anya-lánya fotópályázat menüpontja alatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában