MÁV

2022.06.04. 07:14

Meghibásodott biztosítóberendezés miatt késnek a vonatok Heves megyei vonalokon is

A Keleti pályaudvar korlátozott számban tud fogadni és indítani vonatokat, azért késésekre kell számítani.

HEOL

Illusztráció

Forrás: Albert Péter/Heves Megyei Hírlap

Frissítés 8:25 Részlegesen helyreállították a biztosítóberendezést a budapesti Keleti pályaudvaron, az onnan induló és oda érkező vonatok menetrendje fokozatosan áll helyre.

 

–Budapesten, a Keleti pályaudvar csak korlátozottan tud fogadni és indítani vonatokat, mert meghibásodott a biztosítóberendezés szombatra virradóan. A Budapest–Hatvan–Miskolc, a Budapest–Újszász–Szolnok–Békéscsaba, a Budapest–Pécs, a Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon korlátozásokra és jelentős késésekre kell számítani – közölte a Mávinform Facebook-oldalán.

Mint írták a következő korlátozások vannak érvényben:

  • A Keleti pályaudvarról Bécsbe 6:41-kor induló 162-es railjet vonat a mai napon Kelenföldről indul. A Keletiben lévő utasok az M4-es metróval juthatnak el Kelenföldre.
  • A gödöllői vonatok a Keleti pályaudvar és Rákos között közlekednek, további útvonalukon nem közlekednek.
  • A Gödöllőről a Keleti pályaudvarra 5:15-kor elindult 3119-es számú S80-as vonat Kőbánya felsőig közlekedik, onnan indul vissza Gödöllőre 3130-as számú S80-as vonatként.
  • A Füzesabonyból a Keleti pályaudvarra tartó 5029-es számú vonat Kőbánya felsőig közlekedik.
  • A Nagykátáról a Keletibe tartó 3649-es számú vonat Rákos állomásig közlekedik, onnan indul 3412-es számú vonatként Sülysápra S60-as vonatként. .
  • A Keleti pályaudvarról Békéscsabára 6:10-kor induló Békés IC vonat nem közlekedik, az utasok a a Keletiből Szolnokra közlekedő 3312-es számú S60-as vonattal utazhatnak.
  • A Nagykátáról a Keleti pályaudvarra 7:01-kor induló 3637-es számú S60-as vonat nem közlekedik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában