Érettségi

2022.06.28. 11:11

Nyitrai Zsolt: a miniszterelnök gratuláló levele hagyománnyá vált

A Magyar Nemzet birtokába jutott levelek tanúsága szerint Orbán Viktor miniszterelnök mind az érettségiző diákoknak, mind pedig a diplomájukat megszerző hallgatóknak gratulált és sok sikert kívánt.

HEOL

Nyitrai Zsolt

Forrás: Nemes Róbert/Heves Megyei Hírlap

– Ez már egy hagyomány Magyarországon, hogy Orbán Viktor miniszterelnök egy köszöntő, köszönő, elismerő levelet ír mind az érettségizőknek, mind pedig a diplomájukat megszerző hallgatóknak – mondta a Magyar Nemzetnek Nyitrai Zsolt, a miniszterelnök főtanácsadója. Hozzátette, ezt a levelet az érettségizők a bizonyítvánnyal, a diplomát szerzők pedig a diplomával együtt veszik át. A miniszterelnök levelét közel 1200 intézménybe, mintegy 72 ezer érettségiző, illetve 60 intézménybe nagyságrendileg 53 ezer végzős hallgató részére küldték ki.

– A figyelem gesztusát adja meg a miniszterelnök mind az érettségizőknek mind a diplomásoknak. Amikor Orbán Viktor először levelet írt a végzős diákoknak/hallgatóknak, akkor épp a világjárvány közepén jártunk, az emberi találkozások jelentős mértékben korlátozva voltak. A miniszterelnök a világjárvány után is fontosnak tartja, hogy egy ilyen jelentős teljesítmény után köszöntse őket, és további sikereket, eredményeket kívánjon a diplomázást, és az érettségit követő évekre – részletezte a miniszterelnök főtanácsadója.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában