Karbantartás

2022.06.09. 09:36

Vasúti átjárókat zárnak le Egerben

Egymást követően két különböző helyszínen vasúti átjáró karbantartását végzi a napokban a MÁV Zrt. – adta hírül a város önkormányzata és a vasút­társaság.

M. H.

A Sas utcát keresztező átjárót is lezárják

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Fotó: Berán Dániel

 Az Ostorosi utat keresztező átjáróban átépítési munkát végeznek teljes útzár bevezetése mellett június 10-én 19 órától június 13-án 12 óráig. A lezárt vasúti átjárót Andornaktálya irányában Novaj-Ostoros útvonalon lehet megkerülni. Tekintettel arra, hogy az Ostorosi út lezárása hétvégi időpontra esik, és érinti a főbb rendezvényhelyszíneket, az odalátogatók hosszabb menetidőre számíthatnak. 

A közlés szerint ugyancsak átépítik a Sas utcát keresztező átjárót. A munkálatokat félpályás és teljes lezárás bevezetésével valósítják meg június 16-án 20 órától június 17-én 6 óráig. A félpályás lezárásra maximum másfél órán át kell számítani, míg a teljesre 23 és 4 óra között. 

A lezárt vasúti átjárót a Sas út, 25-ös főút, Deák Ferenc utca, Hadnagy, Ady Endre, Sas út útvonalon tudják megkerülni. A lakosság és a közlekedők szíves türelmét és megértését kérik. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában