Alkotás

2022.07.17. 11:00

Az én kedves kis falumban címen hirdetnek novellaíró- és rajpályázatot helyieknek Visontán

Az önkormányzat idén is meghirdette a művészeti pályázatait a község lakói és a visontai oktatási intézménybe járó, de más településen élő gyerekek számára.

Sz. Sz. I.

Visonta temploma bizonyára sok fotóst megihlet

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

A polgármesteri hivatal tájékoztatása szerint a Nekem Visonta című fotópályázatban a nevezőknek a legkreatívabb módon kell bemutatniuk, hogy mit jelent számukra a község. Az én kedves kisfalumban elnevezésű novellaíró- és rajzpályázathoz kedvet érzők különböző korcsoportokban indulhatnak az óvodásoktól egészen a felnőttekig. A pályaművek témája: Miért szeretek Visontán élni?
A Virágos Visontáért versenyben a takaros konyhakert, továbbá a virágos homlokzat és előkert, illetve a kreatív díszkert kategóriákban vetélkedhetnek egymással a helyi ingatlantulajdonosok. A zsűrizésnél a természeti és épített környezet állapotát, rendezettségét és ötletességét veszik figyelembe.

Valamennyi pályázat benyújtási határideje július 31., az eredményhirdetés a nyár végi falunapon lesz. Pályázatonként összesen száz-százezer forint értékű tárgyjutalmat osztanak ki a legjobbaknak. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában