Parlament

2022.07.06. 18:55

Dr. Szabó Tündével találkozott Horváth László

Közösen dolgoznak a jövőben azért, hogy a lehetőségekből fejlesztések, munkahelyek, a családok számára vonzó jövőkép váljon.

Forrás: Horváth László/Facebook

- Dr. Szabó Tünde asszonnyal, az Északkelet-magyarországi Gazdaságfejlesztési Zóna komplex fejlesztéséért felelős kormánybiztosával egyeztettünk térségünk fejlesztéseiről a Parlamentben - számolt be róla Horváth László saját Facebook-oldalán.

Mint írta, a gazdaságfejlesztési zónákat az uniós fejlesztési régiókhoz igazította a kormányzat, hogy a forrásfelhasználás még hatákonyabb és gyorsabb legyen, s kormánybiztosok pedig az egyik legfontosabb láncszemei a fejlesztési programok és tervek alkotásának.

- Dr. Szabó Tündével egyetértünk abban, hogy térségünk gazdasági adottságaiban számos, még kihasználatlan lehetőség is rejlik: közösen dolgozunk a jövőben azért, hogy a lehetőségekből fejlesztések, munkahelyek, a családok számára vonzó jövőkép váljon - tette hozzá az országgyűlési képviselő a bejegyzésben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában