Emlékverseny

2022.07.06. 16:15

Fekete Antal kiemelkedően teljesített a Pintér-emlékversenyen

Június 26. és 28. között rendezték a Pintér Tamás Emlékversenyt Szilvásváradon.

T. B.

Fekete Antal az egyik győzelme után

Forrás: Tóth Balázs/Heves Megyei Hírlap

A háromnapos díjugrató viadal helyszíne a lovasstadion volt. Reggeltől késő délutánig, estig tartottak a futamok, előbb az utánpótlás-korosztályok vették sorra az egyre magasabb akadályokat, majd a felnőtt díjugratók is összemérték tudásukat. A legtöbb nevező az ország keleti feléből érkezett, de érkeztek szlovákiai sportolók is.

Pénteken 130 centiméteren, majd szombaton 135 centiméteren, a Pintér Tamás Emlékversenyen is Fekete Antal teljesítette a legjobb idővel a pályát, míg vasárnap 140 centiméteren a második helyre szorult ifj. Máthé István mögé. 

A megyei klubok közül a Hevesi SE és a Zsákai Kft. lovasai is az indulók közt voltak, a legjobb eredményt Szalai Vivien Kitti és Vass Fanni érték el (mindketten Hevesi SE), előbbi 125 centiméteres magasságon nyert futamot, utóbbi a 115 centiméteres, fokozatos nehézségű Joker futamot nyerte meg, utóbbin Szalai második helyen végzett. 

Díjugrató verseny legközelebb július 28. és 31. között lesz, a Szilvásvárad Masters sorozatba tartozó nemzetközi versenyt tartanak. Ez előtt a fogathajtóknak is nemzetközi versenyt rendeznek a központban, július 13. és 17. között itt dől el az országos bajnoki cím is díj-, maraton- és akadályhajtással. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában