Női klub

2022.07.05. 09:00

Hátrányos helyzetű nőknek segítenek Szihalmon

F. V. E.

 – A női klubunk, melynek célja a menstruációs szegénység megszüntetése, nemrégiben Innovációs különdíjban részesült. Óriási megtiszteltetés számunkra, hogy értékelték ezt a projektünket – mondta el portálunknak Galyasné Dósa Katalin, a Kis Bocs Baba-Mama Közhasznú Egyesület elnöke. 
Máris kezdték megvalósítani terveiket. A Kis Bocs Egyesület Jó Tündér Szolgálata Szihalmon az egészségügyi központnál egészségügyi ládát helyezett ki. Július elsejétől pedig bármikor kivehetik a hátrányos helyzetű nők a számukra szükséges dolgokat, például menstruációs higiéniai termékeket, tisztálkodási szereket vagy a babák ellátásához szükséges nedves törlőkendőket. 
– A Jó Tündér Szolgálatunk tagjának lenni felemelő és egyben embert próbáló érzés. Látjuk a hátrányos helyzetű családok és a védelemre szorulók nehéz helyzetét. Célunk a lehetőségeinkhez képest ezt enyhíteni, például ezzel a ládával is. Nagyon örülünk, hogy ebben a missziónkban sok önkéntes, együttműködő partner, támogató mellénk áll – jegyezte meg Galyasné Dósa Katalin. 

 

Címkék#segítség

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában