Jubileum

2022.07.01. 20:19

Mazsorettek lepik el Eger belvárosát + fotók, videó

Idén 30 éves az Egri Majorette Egyesület, ennek apropóján pedig nagyszabású rendezvény várja az érdeklődőket a belvárosban.

T. Z.

Megkezdődött a háromnapos rendezvény

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

A háromnapos rendezvény pénteken délután négykor, tikkasztó hőségben kezdődött a Széchenyi utcán, majd a Dobó téren folytatódott. Ekkor két csoport várta az érdeklődőket egy figyelemfelhívó flashmob erejéig. Nem sokkal később, 17 órától zenés felvonulás következett az egri belváros különböző pontjain. Az első napot világító botos bemutató zárja majd az egri várban az esti órákban.

 

Annyi biztos, hogy a tehetséges mazsorettek szombaton és vasárnap sem hagyják majd cserben az érdeklődőket: a szombati program 12 órakor kezdődik az egri strandfürdő területén, majd 14 órakor az Agria Parkban folytatódik egy bemutatóval. 16 órától aztán a város legforgalmasabb terén, a Dobó téren várja a közönséget az Egri Majorette Egyesület egy fergeteges produkcióval.

 

Nem maradunk program nélkül vasárnap sem: 17 órától a Márai Látogató Központban jubileumi gálaműsorral zárul a háromnapos rendezvény, amelyen mintegy 150-en vonulnak fel, a Szihalmi Fúvosok pedig több mint 25-en kísérik majd a lányok produkcióit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában